Sharing The Melanin Of Your Life.

You Never Can Tell

Bra att ha i jobbet

På mitt jobb som receptionist så har vi et bra besökssystem som vi använder oss av när vi får besök till receptionen. Det är smidet och enkelt och gör att det blir lätt för oss att se vilka som är inloggade även om man sitter i en annan reception och det är väldigt smidigt.

Det finns många hjälpmedel

Ja det finns en hel del olika hjälpmedel som man kan ta till hjälp när man jobba i en reception och gör administrativa saker. Och det är väldigt tacksamt att det finns så många bra program som man kan använda sig av och det gör att vårt arbete blir mycket lättare och smidigare. Man vill ju att det ska bli en bra upplevelse för kunden som kommer på besök. Man vill att det ska vara smidigt för dom att komma på besök, och har man ett bra besökssystem så är det rätt lätt att få till det.
Man vill ju inte att dom ska behöva vänta väldigt länge för att kunna skriva in sig och så vidare, så det finns mycket som man kan göra för att det ska bli lättare och smidigare för alla.

Jag tycker att det är kul att jobba som receptionist för man träffar många olika människor värja dag och det är väldigt givande att kunna träffa nya människor och man göra lite olika saker varje dag och det är ju också väldigt kul att det inte är samma sak varje gång man går till jobbet. Så för mig är det ett väldigt bra jobb och jag är tacksam att jag har det jobbet och det tycker jag att man ska vara för om man inte är tacksam så är det svårt att uppskatta sitt jobb och man vill ju kunna göra det och på så sätt kunna göra ett bra jobb.