Sharing The Melanin Of Your Life.

You Never Can Tell

Mysigt att ha

Det finns många saker som är mysiga att ha hemma som till exempel att ha en badtunna. Det är något som har blivit mer och mer populärt dom senaste åren. Och det kan man ju förstå med tanke på att det är väldigt trevligt och otroligt mysigt. 
Jag skulle gärna ha en badtunna om jag hade plats för det. Det är trevligt att sitta når goda vänner och prata och ta en drink i en badtunna, perfekt för en tjejkväll.

Härligt att ha hus

Det är ju väldigt mysigt att ha ett eget hus, det är något som man verkligen vill ha och då kan man ju göra iordning det på det viset som ma vill och få till det så där hemtrevligt som man önskar har det.
 Vi har ju alla förstås olika typer av intressen och olika smak när det kommer till att inreda och det är ju härligt att det är så att vi inte alla vill ha samma utan att det är olika.
Sen finns det ju så mycket som man kan göra om man har ett eget hus till exempel. Något som är underbart är att man inte har så nära grannar så man slipper bli störd eller att störa andra. Det är något som är väldigt tacksamt, sen att få ha sin egna trädgård och göra den så där super mysig är också något som jag verkligen uppskattar och som jag tycker göra väldigt mycket för ett hus.
Det är kul att sitta och kolla in olika inredningstidningar  och program på tv för att få lite extra inspiration och nya idéer till vad man kan göra för att göra om lite hemma och få det så där härligt fräscht. 

Ja det är härligt sen så brukar min mamma faktiskt ha många bra idéer och hon får det alltid väldigt hemtrevligt hemma.